In eerste instantie werden containers ook gebruikt om laboratoria en tijdelijke woningen op de polen op te trekken, juist omdat containers alle weersomstandigheden doorstaan. Dat bracht architecten op het idee om ook op het vasteland containerwoningen te bouwen. Zo ontstaan geometrische, design woningen waarin alle moderne comfort geïntegreerd wordt.

Wooncontainer

Het concept wint aan populariteit. Sterk, design, modulair en ecologisch: dat is waar wonen in een container voor staat. Samen met de betaalbare prijs, maakt dit van een wooncontainer een concurrent voor de traditionele bouwmethodes en prefab woningen.

Bij Liv-art geven wij containers een tweede leven!

 

De mogelijkheden van een wooncontainer

Door verschillende containers te stapelen, creëer je verschillende woonmodules die je binnenin naar hartenlust kan inrichten. Buiten kan je de containerlook behouden, of kiezen voor een afwerking met panelen.

Poolhouses en tuinhuizen

Ondanks het klimaat waarin we leven, is de populariteit van buitenleven de laatste jaren enorm toegenomen. Dit hoeft helemaal niet te verwonderen. Wie wil er immers niet ontsnappen aan de drukte van de maatschappij waarin we werken en leven? Er zijn veel mogelijkheden van ontspanning, maar uiteindelijk hoeft u het niet verder te zoeken dan een plaats dicht bij huis: uw tuin.
Dankzij Liv-art kunt u het vakantiegevoel elke dag beleven. ’s Avonds in een rustgevende container tot rust komen in de gezonde buitenlucht, tijdens het weekend een boekje lezen op het terras van uw container, na een verfrissende duik in uw zwembad heerlijk nagenieten bij uw eigen poolroute…
Bij Liv-art is het allemaal mogelijk!

Neem contact op met een korte motivatie en Liv-art helpt u graag verder om tot een mooi resultaat te komen!